Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

El públic navarrès ha acollit de manera molt positiva tota l’oferta turística de Vinaròs

Finalitzada la Fira Internacional de Turisme de Navarra, Navartur, la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vinaròs, Elisabet Fernández ha valorat de manera positiva els actes duts a terme pel municipi. La regidora de Turisme apunta, “assistir a Navartur ens ha donat l’oportunitat de donar-nos a conèixer millor entre els ciutadans de la zona de Navarra i poder promocionar així tota l’oferta turística que Vinaròs li ofereix al visitant, però això si, d’una forma diferent. Com innovació hem introduït un concurs a través de les xarxes 2.0 per mostrar totes les experiències gastronòmiques que el municipi acull “.

La iniciativa no només ha tingut una gran acollida pel públic navarrès a l’estand de Vinaròs, sinó també a través d’Internet. Durant el cap de setmana s’ha observat un major trànsit a la web i xarxes socials en les quals Turisme Vinaròs és present, com són: Issuu, Facebook o Flickr. Igualment, la regidora també s’ha mostrat molt satisfeta perquè el material promocional que s’havia portat a aquest certamen s’ha esgotat gairebé íntegrament. La presentació de Vinaròs dins del club gastronòmic Saborea España, de reconegut prestigi nacional i internacional, ha resultat un input molt valorat entre els assistents que han manifestat el seu interès per Vinaròs com un potent destinació turístic.

Així mateix, els assistents a la fira també s’han mostrat molt interessats pel allotjament que Vinaròs té des d’hotels fins lloguers o càmpings. “Realment ens ha sorprès gratament l’interès i coneixement que Vinaròs desperta entre el poble navarrès. Esperem poder acollir aviat visitants del nord d’Espanya “, tal i com apunta Elisabet Fernández.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441