Veure les darreres entrades:

Després de les carxofes de Benicarló, ara li toca el torn a Amposta, que celebra la 17ena Festa de la Carxofa al Pavelló Firal. Per aquesta carxofada s’han confeccionat una sèrie d’actes per promoció gastronòmica i alhora de la ciutat d’Amposta: de 10h a 11:30h hi ha programada una visita al Mercat Municipal amb vermut per als assistents i es podran comprar productes de la terra, i fins les 20h: Fora estocs de diferents comerços de la ciutat; també visites al Museu de les Terres de l’Ebre per només 1€ i a entrada gratuïta a la Casa de Fusta.

Mentrestant, al Pavelló Firal: mercadet de productes típics; tast de vins a càrrec de la Cooperativa de Gandesa i Vins Andreu Roca amb col·laboració del Consell Regulador de la DO Terra Alta amenitzats per diverses actuacions i espectacles, i durant les 11:30h a 13:30h podrem degustar el plats cuinats amb carxofa pels diferents restaurants d’Amposta.

I del 25 de febrer al 31 de març comencen les 9enes Jornades Gastronòmiques als restaurants d’Amposta, que participen els següents restaurants: Restaurant Blanc de Blancs de Rogelio i Montse, Restaurant Bosc de Ribera, Restaurant Dolce Vita, Restaurant El Secret a l’Hotel Ciutat d’Amposta, Restaurant Els Ullals, Restaurant Entre pa i pa, Restaurant Gatsby, Restaurant l’Alberg, Restaurant L’Algadir del Delta, Restaurant L’Esquirol, Restaurant L’Estany-Casa de Fusta, Restaurant Lizarran i Pastisseria Pous; i a part tens un 10% de descompte ens els allotjaments durant aquestes Jornades Gastronòmiques.

Per a més informació: www.festadelacarxofa.cat · www.turismeamposta.cat; o trucar a l’oficina de turisme · Tel. 977 70 34 53

 

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441