Veure les darreres entrades:

Pilar és la 4a generació d’aquesta pastisseria, que des del 1930 està instal·lada a la Ràpita, i fa 5 anys que està a la nova ubicació, al C/Gorria 43. Ens mostra tota la pastisseria, la zona de cafeteria, i també el racó delicatessen on a part de productes gourmet, també hi trobem vins de la Terra Alta. Pastisseria Masdeu està especialitzada amb tota classe de pastissos de boda, i anat evolucionant en aquest sentit, segons ens explica Pilar, ara els pastissos es reparteixen en racions individuals.

Després ens disposem a entrar a l’obrador, on el seu marit, Manel Alacid ens prepara l’especialitat de la casa: cup-cakes, unes magdalenes que estan molt de moda als Estats Units, les quals es poden crear des de personatges que agraden als més menuts com Bob Esponja o Hello Kitty, fins cup-cakes amb motius de Sant Valentí, com en aquest cas ens farà. I aprofitant que va ser el dia dels enamorats, de nou ens prepara una altra recepta per sorprendre a la nostra parella: galetes de Sant Valentí, també decorades per a l’ocasió.

Si voleu fer un detall a la vostra parella, penseu en els pastissos de la boda, o bé prendre un simple cafè acompanyat d’una pasta com tota la vida, teniu una cita obligatòria a Pastisseria Masdeu. Per a contactar: 977 742 488

[vimeo id="36933796" width="615" height="340"]  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441