Veure les darreres entrades:

La clotxa és un dels plats més tradicionals a la zona de la Ribera d’Ebre, originari amb la pagesia, ja que s’ho preparaven quan anaven a treballar al camp, amb ingredients molt rics en calories, les quals necessitaven per treballar durant tot el dia al camp.

Aquest any ja arribem a la 9ª Festa de la Clotxa, que el diumenge 26 de febrer es celebra a Rasquera, on durant tot el matí podrem tastar la clotxa amb un tiquet de 3€, i a més, fins l’1 de maig, als diferents restaurants de la comarca, oferiran menús especials amb la clotxa com a protagonista.

No podreu perdre-vos una festa amb un plat tant tradicional!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441