Veure les darreres entrades:

Un dels nostres grans productes del nostre territori, arriba a la 17a edició de la Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre a Jesús, una de les fires més importants i reconegudes que durant el 24, 25 i 26 de febrer, competeixen els millors olis de les Terres de l’Ebre. I a part hi ha una gran quantitat d’actes relacionat amb l’oli, com per exemple concurs d’allioli, i també juvenil; demostracions gastronòmiques; curs de tastos d’oli d’oliva comentat pel Panell de Tast d’Olis Verges de Catalunya; un altre de molt divertit com el concurs de llançadors amb la boca de pinyols d’oliva o concurs de plegadors manuals d’olives sense ungles.

A més, hi ha molt més actes durant el divendres 24 fins el diumenge 26, com la III Trobada de la Cançó improvisada; taller i trobada de mocadors de pagès; trobada de grallers i dolçainers dels Països Catalans; concurs de Pintura del Poble de Jesús, Festa Folk i s’intentarà fer el Record Guiness de reunir morters. Aquest cap de setmana, tot un homenatge a l’oli!

Per a més informació: www.emdjesus.cat  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441