Veure les darreres entrades:

Les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa a Benicarló acaben este dimecres 29 de Febrer, però degut a la gran acceptació d’aquestes i l’èxit obtingut, el Restaurant El Cortijo ha decidit allargar-les fins l’11 de Març inclòs, d’aquesta manera encara podem gaudir d’una de les millors carxofes del territori espanyol, cuinada per un dels cuiners més afamats del nostre territori, Manolo Rico.

Ofereixen dos tipus de menús un per dinar, que conté els següents plats: pastís de carxofa amb delícies de vieires i endívies amb salmó i anxoves; llagostins de la nostra llotja a la planxa amb carxofes; sorbet de mandarina i llimona amb toc de carxofa i arrossejat típic amb carxofes i cloïsses all i oli nostre. Per a postres: gelat artesà de carxofa amb tatín de poma i teula d’ametlla; i mini-pastissets de confitura de carxofa.

Per al menú del sopar: pastís de carxofa amb delícies de vieires i endívies amb salmó i anxoves; crema de carxofa especialitat Cortijo amb els seus crostons; sorbet de mandarina-llimona amb toc de carxofa; fregit de peix de la nostra llotja amb llagostins i carxofes a l’estil Felip II; i per a postres: púding suau de carxofa amb gelat artesà de mató-préssec i teula d’ametlla; i pastissets de confitura de carxofa. Aquestos dos menús tant complet inclouen vi de la casa i cafè, i tot per tant sols 35€.

Ja sabeu que El Cortijo és garantia d’èxit, i a més si es suma la Carxofa de Benicarló DOP, és un dels millors plaer que li pots donar al teu paladar.

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441