Veure les darreres entrades:

Després de molts anys dins del món de l’hostaleria, Rogelio i Montse van decidir obrir el seu projecte personal, on tenien la idea molt clara del que fer: només cal entrar per vore el restaurant i mil·límetre està estudiat al màxim, des dels plats, els espais, les manises, la pedra d’Ulldecona; sobretot buscant la claredat i netedat de cara al client, d’aquí ve el nom de Blanc de Blancs, Rogelio i Montse. I tant perfecció també la traslladen a la cuina, son uns enamorats de la cuina mediterrània, catalana i de mercat.

Aprofitant les Jornades de la Carxofa d’Amposta, Rogelio ens prepara unes espardenyes amb carxofes, un producte de temporada fusionant el mar i l’horta que disposem. L’altra recepta és un mil fulles de rap amb samfaina gratinat amb all i oli, una recepta senzilla però molt potent de sabors.

Seguit pel restaurant, veiem altres punts destacables, com la il·luminació, que es pot adaptar per tots els ambients, i a més està pensat per a tots, ja que és totalment adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, compten amb carta braille per a cecs i disposen de menú per a celíacs.

Pel que fa la bodega, és Montse qui s’encarrega, disposa de més de 100 referències de vins, i cada 15 dies es va variant, sempre amb l’oferta del mercat. I per culminar aquest homenatge a la restauració, han rebut el Premi Guia Gourmets Tarragona 2011, on es va valorar el servei, el lloc i la qualitat, competint amb altres 12 restaurants.

Podeu trobar aquest restaurant al C/ Canàries, 14 d’Amposta, i per a reserves: 977 702 759

[vimeo id="37460511" width="615" height="340"]  1. Marina on dimarts 28, 2012

    M’ha encantat! Estava buscant una recepta per les esperdenyes que em va regalar un pescador i… ja l’he trobat! Moltes gràcies i molta sort! Petons

  2. miraquebo on dimarts 28, 2012

    Moltes gràcies Marina! Rogelio és un gran cuiner i una gran persona, esperem que haja quedat bona! :D
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441