Veure les darreres entrades:

A partir del 29 de febrer fins al 9 d’abril, els restaurants i bars de Tortosa, Campredó, Jesús i Els Reguers realitzen les V Jornades de l’Abadejo, un peix amb una llarga tradició a les nostres terres, i un dels punts de venta amb més tradició és el Mercat de Tortosa.

Amanida amb abadejo esgarrat i salsa romesco, carpaccio d’abadejo, bunyols d’abadejo, pebrots del piquillo farcits de brandada d’abadejo, canelons d’abadejo fumat farcit de crema d’espàrrecs de marge, etc. son alguns dels plats que ens ofereixen a aquestes jornades gastronòmiques.

Estan organitzades per l’Associació d’Hostaleria de Tortosa Platigot, i a més es fan diverses demostracions al Mercat de Tortosa, per aprendre a cuinar l’abadejo amb els nostres productes.

Per a més informació podeu consultar a www.platigot.com  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'