Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

Entre el 3 de març i l’1 d’abril es podrà gaudir d’un menú exclusiu.

Elisabeth Fernández i vuit restaurants de l’Associació d’Hostaleria de Vinaròs han presentat avui les IV Jornades Gastronòmiques de la Galera.

Entre el 3 de març i l’1 d’abril es podrà gaudir en els restaurants Bergantín, La Isla, el Langostino de Oro, el Nàutic, la Cocina de Javier Ramos, Rafel lo Cristalero, Teruel i el Vinya d’Alòs, d’un menú elaborat exclusivament per a aquestes jornades a un preu de 25€.

“El preu acordat pels restaurants creiem és molt competitiu tant per la qualitat del producte com per tractar-se d’un marisc fresc capturat en les costes de Vinaròs. Cal esmentar també que han plantejat uns menús molt innovadors que segur atrauran un gran públic, que espere que tinguen l’acollida rebuda en anys anteriors”, apunta Elisabet Fernández.

Per a tindre tota la informació sobre aquestes jornades gastronòmiques es pot consultar consultar el web www.turisme.vinaros.es, el perfil de Facebook www.facebook.com/turismovinaros o bé recollir el llibret corresponent a la Tourist Info Vinaròs.

   1. juan manuel vizcarro on divendres 2, 2012

    muy interesante que se unan mas restaurantes , quisiera hacer un comentario , que nadie se lo coja a mal , creo sinceramente que el precio es un poco elevado , a lo mejor si se bajase un poco creo que mas gente podria disfrutar de estas jornadas gastronomicas

  2. miraquebo on divendres 2, 2012

    Estaría bien que se unieran todos los restaurantes posibles. El precio lo marcan los restaurantes, y también tienen en cuenta el producto y la promoción de las Jornadas Gastronómicas. Muchas gracias por el comentario Juan Manuel, siempre es positivo aportar!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441