Veure les darreres entrades:

La cuina de Delta és molt rica i molt variada, poc a poc s’està donant a conèixer i els bons paladars també l’estan apreciant. I qui millor coneix aquesta cuina, els seus productes i els seus secrets és l’Associació Local de la Dona de la Cava, ja que han heretat aquest patrimoni dels seus avantpassats.

Avui divendres 2 de març a les 20h al Sindicat, situat a l’avinguda de les Goles de l’Ebre, 208 de Deltebre tindrà lloc la presentació del llibre: “La cuina del Delta de l’Ebre“, on podrem descobrir la cuina tradicional a base d’ingredients de Delta, com suquets de peix, arrossos, anguiles, musclos, etc. En aquesta presentació hi intervindran:

- Maximina Saborido, presidenta de l’Associació Local de la Dona de la Cava
- Gustavo Turón, coordinador del projecte
- Juanjo Roda, director de la col·lecció La Teca
- Miquel Àngel Pradilla, representant d’Onada Edicions
- Pepa Aymamí, directora de la Fundació Institut Català de la Cuina
- Ramon Vidal, educador ambiental i introductor del llibre

Teniu la possibilitat de comprar aquest llibre online a la tenda virtual d’Onada Edicons: www.onadaedicions.com, un llibre que com deia Josep Pla, és “el paisatge posat a la cassola”

 

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441