Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

La regidora de Turisme Elisabet Fernández, junt a l’empresa EiF, ha presentat este matí un projecte pioner en el sector turístic denominat Vinaròs Virtual.

El projecte, recolzat per l’Ajuntament de Vinaròs, pretén aportar al sector turístic de la ciutat diversos mecanismes per a la seua promoció a través de les noves tecnologies, com són ara els tablets o els smartphones. Aquesta guia recull tot tipus d’informació: gastronòmica, amb els restaurants i esdeveniments; cultural, amb els llocs més emblemàtics; turística, amb les platges i cales o allotjaments; comercial… tot visitable a través de la xarxa en un tour virtual amb imatges 360º.

Tal com apunta Elisabet Fernández “avui dia tot avança a passes de gegant, i resulta vital estar presents en la xarxa. Amb esta plataforma es dona l’oportunitat a tots els establiments d’estar presents a través d’un microsite o les xarxes 2.0. Des del Patronat de Turisme de Vinaròs valorem positivament esta iniciativa i esperem que tant el poble de Vinaròs com aquells que ens visiten aprofiten la nova plataforma Vinaròs Virtual en la qual trobaran tot tipus d’informació”.

Es pot accedir a la guia a través de l’adreça electrònica www.vinarosvirtual.com .També estarà disponible en suport paper a partir de la pròxima setmana en la Tourist Info i en diversos establiments de Vinaròs.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441