Veure les darreres entrades:

Un altre any es celebra la Fira de l’Oli i l’Espàrrec a Godall, que ja arriba a la 9ª edició. Un altre any l’enceten amb un esmorzar popular per agafar forces de bon matí. Enguany la Fira la inaugura Xavier Pallarès, Delegat Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, i la podrem visitar durant el dissabte 10 i diumenge 11 de març.

A part de oli i espàrrecs, també hi haurà als estands productes del territori, el tradicional mercat popular, i a l’estand de a cooperativa podrem degustar oli novell. Si volem profunditzar més en la nutrició, Danone realitza unes xarrades nutricional; i a més moltes activitats culturals i folklòriques com: balls de jota; xaranga, visites guiades al nou molí d’oli; manualitats en material de reciclatge; exposicions; projeccions de vídeos dels anys 90, etc.

I el diumenge l’esperat concurs d’espàrrec a les 17:30h! No podeu faltar un any més a aquest cita obligada de l’oli i l’espàrrec! Si voleu més informació podeu veure tota la programació aquí.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'