Veure les darreres entrades:

En època de Quaresma on podem trobar els millors bunyols es a Ca Massita, però qui sap si Helena i Sergio trobaran en tastaran de millors? Aquest dimarts 14 de març es celebra el I Concurs de bunyols, crespells i borraines a Ca Massita, organitzat per la Confraria del Natzarè i Sant Sepulcre.

Aquest Confraria vinarossenca fa només 3 anys que està activa, però no ha parat. Treballa per retrobar els nostres orígens, i desenvolupar nous projectes, entre ells destaquen la recuperació de la Processó de Matinada, la Novena del Natzarè, i enguany s’han plantejat recuperar la tradició de fer bunyols de quaresma, crespells i borraines, i amb la col·laboració de Ca Massita, el pròxim dimarts 13 de març, a les 19:30h es realitzarà el I Concurs de bunyols, crespells i borraines, i es podrà participar en 3 categories:
- Bunyol dolç
- Bunyol salat
- Crespells i borraines

A més, també podrem degustar Pa Àzim, un pa que no porta llevat ni massa mare.

Vos esperem el pròxim dimarts, i si voleu anar preparant bunyols, podeu veure el programa que vam fer l’any passat, on Sergio Cervera ens mostra com fer els autèntics bunyols de quaresma!

[vimeo id="21325101" width="615" height="340"]  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441