Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

Més de 20 restaurants de Peníscola oferiran, entre el 10 i el 25 de març, una sèrie de deliciosos menús confeccionats amb motiu de la celebració de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Galera. Suculents menjars que atrauran fins a la Ciutat a la Mar als més exigents gourmets gràcies a una variada i atractiva oferta emmarcada en una ciutat plena d’encants.

La celebració d’aquestes jornades gastronòmiques s’alça com una excusa perfecta per descobrir la cultura, el patrimoni i la gastronomia d’aquesta urbe castellonenca. Una visita que podries arrencar a la platja Nord, des d’on s’albira una increïble panoràmica del castell del Papa Luna. Si continues passejant arribaràs fins al Port, que es remunta a principis del segle XX, i on es troba el Portal de Sant Pere i la Llotja. Tampoc deixis passar l’oportunitat de veure el bufat, un forat a la roca que comunica amb el mar i on els dies de temporal pots sentir com respira la Mediterrània.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441