Veure les darreres entrades:

Durant casi 500 anys, des del segle XV al XX, Castelló va ser una província fèrtil de vins, on era el cultiu més estès, però la fil·loxera va parar la producció de vins. Ara, amb moltes ganes, il·lusió i lluitant pels orígens, tornen a ressorgir els vins de Castelló, on ja s’ha convertit en Indicació Geogràfica Protegida Castelló.

Des de fa 3 anys, a un lloc tant emblemàtic com el Casino Antiguo de Castelló, es realitza la Fira del Vi de Castelló, on l’Associació de Sommelier de Castelló i Província l’organitza per atorgar els millors vins d’aquest província. Ens endinsem en aquesta fira d’un expert en gastronomia, Carlos Gutierrez de Casa Roque Morella, on ens fa una breu introducció d’aquesta fira. Però si volem conèixer de primera mà aquesta fira, que millor que David Buch, l’organitzador de l’esdeveniment, president d’ASUCAP i un reconegut sommelier.

David ens mostra totes les bodegues, moltes amb prestigi internacional, i també amb productes sorprenents, com la mistela negra del Mas de Rander. Però no sols vins trobem, ja que en aquesta fira també hi ha altres productes com pernil de Villahermosa del Río, les mítiques Papas Garcia, cervesa artesanal, formatges d’Almassora o olis mil·lenaris de Sant Mateu.

Amb aquest retorn als orígens i recorregut vinícola per tota la província de Castelló, vos convidem a degustar aquests vins que estan entrant en molta força.

[vimeo id="38314740" width="615" height="340"]  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441