Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

Els assistents a la Fira de Turisme de Sant Sebastià podran conèixer més de prop Vinaròs participant en el sorteig de dues experiències gastronòmiques a través de les xarxes socials.

Turisme Vinaròs estarà present a la Fira Internacional de Turisme de Sant Sebastià Sevatur, del 16 al 18 de març a través de l’estand del Patronat Provincial de Castelló.

Vinaròs assisteix per tercera vegada a la fira donostiarra, un important punt de trobada amb el públic de les comunitats del nord d’Espanya i del sud de França i que des de Vinaròs es valora molt positivament. Tal com apunta Elisabet Fernández, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vinaròs “és molt important per a nosaltres participar a la fira de Sant Sebastià per poder apropar així als ciutadans de aquesta zona que mostren dia a dia una gran passió per la cuina i la seva cultura gastronòmica, igual que Vinaròs ho fa amb els seus productes del mar, destacant entre ells el llagostí de Vinaròs“.

Aprofitant la tradició gastronòmica d’ambdós territoris i la plataforma Saborea España en què tots dos municipis són presents, Turisme Vinaròs ofereix a tots els assistents a la fira l’oportunitat de participar en el sorteig de dues experiències gastronòmiques per a dues persones, a escollir pels guanyadors amb allotjament, esmorzar, dinar i experiència gastronòmica. En elles es pot conèixer des de com es realitzen els dolços tradicionals de la zona visitant un forn artesanal, visitar oliveres mil·lenàries i degustar la seva excepcional oli, fins a veure la captura i subhasta del famós llagostí de Vinaròs. Per participar els assistents han de visitar el perfil de Facebook de Turisme de Vinaròs fent fan i indicant “m’agrada”: www.facebook.com/turismovinaros

No obstant això, no només la gastronomia ocupa un lloc important en l’oferta que mostrarà Vinaròs a l’estand de la província de Castelló a Sevatur, el Turisme Familiar de qualitat, els dotze quilòmetres de cales i platges que conformen la seva costa, el Carnestoltes reconegut com Interés Turístic Autonòmic, així com una extensa oferta cultural, resulten un potent atractiu per al visitant a la fira de Sant Sebastià.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441