Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

Els assistents a la Fira Internacional de Turisme de Sant Sebastià molt interessats per la promoció d’escapades de Saborea Vinaròs.

Aquest matí ha donat inici la Fira de Turisme de Sevatur. La fira ha estat inaugurada pel diputat foral de Turisme de Guipúscoa, el sr. Jon Urigüen Ansola.

La fira que té una durada de tres dies, espera rebre nombrosos visitants de Sant Sebastià, la zona de Guipúscoa i fins i tot el sud de França, donada la proximitat de la capital guipuscoana amb el país veí. La gastronomia i el turisme familiar són alguns dels elements promocionals més utilitzats per les destinacions presents en aquest certamen.

Des de Turisme de Vinaròs es pretén aprofitar la fira per promocionar les experiències gastronòmiques que a través del projecte Saborea España, s’han generat en la destinació. Els visitants a l’estand de Vinaròs tenen la possibilitat de participar en el sorteig de dues experiències, que han d’escollir ells mateixos. Per poder validar la seva participació hauran d’accedir al fanpage de Turisme de Vinaròs (www.facebook.com/turismovinaros) i prémer sobre l’opció M’agrada. Aquesta singular iniciativa, també permetrà comprovar al departament tècnic de Turisme de Vinaròs, quines són les experiències que més agraden al públic.

No obstant això, no només la gastronomia ocupa un lloc important en l’oferta que mostrarà Vinaròs a l’estand de la província de Castelló a Navartur, el Turisme Familiar de qualitat, els dotze quilòmetres de cales i platges que conformen la seva costa, el Carnestoltes reconegut com Interés Turístic Autonòmic, així com una extensa oferta cultural, ocuparan un lloc destacat a l’estand de Vinaròs.

Al llarg del matí, la regidora de Turisme de Vinaròs, Elisabet Fernández Millán ha desenvolupat una agenda de treball molt activa. A més d’acompanyar el diputat foral de Turisme en la inauguració ha atès diversos mitjans de comunicació autonòmics als quals els ha explicat els principals atractius del destinació turística Vinaròs. Entre altres coses, Elisabet Fernández, “els atractius de Vinaròs i en especial la seva gastronomia, són una magnífica excusa perquè el turista de Sant Sebastià decideixi visitar la nostra ciutat. Espero que la nostra presència a la firals incentivi a això “  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441