Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

El públic donostiarra ha acollit de manera molt positiva tota l’oferta turística de Vinaròs

Finalitzat el X Saló Internacional de la Evasió i el Turisme de Donostia-San Sebastià, Sevatur, la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vinaròs, Elisabet Fernández s’ha mostrat molt satisfeta davant els actes duts a terme pel municipi.

Les aproximadament 17.000 persones que es van acostar durant aquest cap de setmana al palau del Kursaal van poder conèixer més de prop la tota l’oferta turística de Vinaròs. Com apunta la regidora de Turisme, “assistir a Sevatur ens ha donat la oportunitat de donar-nos a conèixer millor entre els ciutadans de la zona i poder promocionar així tot el ventall de possibilitats que Vinaròs li ofereix al visitant, però això si, d’una forma diferent. Com innovació hem introduït un concurs a través de les xarxes 2.0 per mostrar totes les experiències gastronòmiques que el municipi acull, que des de ja mateix podem dir s’ha traduït en un gran nombre de visitants al nostre estand, així com un major trànsit a la web i xarxes socials en què Turisme Vinaròs és present, com són: Issuu, Facebook o Flickr. “

Igualment, la regidora també s’ha mostrat molt satisfeta perquè el material promocional que s’havia portat a aquest certamen s’ha esgotat gairebé íntegrament, sobretot el de turisme familiar i de natura. Així mateix, la presentació de Vinaròs dins el club gastronòmic Saborea España, de reconegut prestigi nacional i internacional, ha resultat un input molt valorat entre els assistents que han manifestat el seu interès per Vinaròs com un potent destinació turística.

El públic de la fira també s’ha mostrat molt interessat per l’allotjament que Vinaròs té, des d’hotels fins a lloguers o càmpings. “Realment ens ha sorprès gratament l’interès i coneixement que Vinaròs desperta entre el poble donostiarra, sobretot entre el públic jove, de manera que esperem poder acollir aviat visitants del nord d’Espanya i el sud de França “, tal com apunta Elisabet Fernández.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441