Veure les darreres entrades:

Escrit per Comarquesnord.cat

El projecte de l’oli i les oliveres mil·lenàries del Territori de Sénia han rebut un dels set diplomes d’honor de la Fundación Dieta Mediterránea per “possar en valor i ajudar a preservar un dels pilars de la dieta mediterrània”, com és l’olivera i l’oli d’oliva.

Aquesta decisió s’ha pres pel IX Congrés Internacional de Barcelona sobre la Dieta Mediterrànea i el lliurament dels premis és el dimecres 28 de març a les vuit de la vesprada al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. L’acte, que comptarà amb la presència de les màximes autoritats de la ciutat, també lliurarà el seu màxim guardó -el “Premi Fundación Dieta Mediterránea” a Michelle Obama, la primera dama dels Estat Units d’Amèrica per haver promogut el programa “Let’s Move”.

El projecte de promoció de l’oli i les oliveres mil·lenàries és un dels més ambiciosos que porta endavant la Taula del Sénia, mancomunitat que agrupa a pobles del nord de Castelló i del sud de Terol i Tarragona que tenen problemàtiques semblants i per als que es busquen solucions conjuntes, com ara la promoció turística i gastronòmica, entre altres tantes. En la darrera fira internacional de turisme de Madrid, FITUR, es va nomenar embaixador “urbi et orbi” del conjunt d’Oliveres Mil·lenàries del Territori del Sénia al conegut actor Juan Echanove.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441