Veure les darreres entrades:

Escrit per www.mesebre.cat

Ahir dijous va arrencar la campanya “Tast al Mercat”, en la qual els restaurants de la Ràpita ofereixen degustacions culinàries al mercat municipal. Impulsada conjuntament pel Col·lectiu de Cuina La Ràpita – Delta de l’Ebre i l’associació de venedors del mercat municipal, amb el suport de les regidories de Comerç i Turisme, la campanya es portarà a terme cada dijous, de 11 a 13 hores, al mercat municipal i perquè la ciutadana pugui gaudir d’aquestes degustacions, caldrà disposar d’uns tiquets que els venedors del mercat lliuraran.

En principi, cada setmana es presentarà una recepta i un restaurant diferents, tot i que, ahir de matí, en la primera jornada del Tast al Mercat, hi han participat tots els restaurants que hi col·laboraran, un total de 9 establiments. Arrossos, pastís de peix, ostres, crema de llagostins, aperitius, pinxos diversos, i postres, són alguns dels plats que s’han pogut degustar avui en el tret de sortida a la campanya Tast al Mercat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és dinamitzar el mercat municipal des del punt de vista comercial, però també social, ja que “la idea de revitalitzar i potenciar el mercat és una manera de donar vida al nostre municipi”, destacava la regidora de Comerç, Elisabet Castellà.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441