Veure les darreres entrades:

Per segona vegada entrem als fogons d’El Langostino de Oro, on Salvador no deixa d’innovar i sorprendre’ns. Ara li ha tocat a la galera, que coincidint amb les Jornades de la Galera a Vinaròs, ha preparat un menú especial on tots els plats no pot faltar aquest gustos crustaci.

La galera es pesca a partir de gener, i ara al març és la millor època per tastar-les, ja que es quan estàn més plenes. Antigament les que es recollien es tornaven a tirar al mar o s’utilitzava per fer caldos mariners, però s’han donat compte del seu sabor i potencial, i el seu valor tant econòmicament, com a la cuina s’ha elevat, i sent Vinaròs una referència en la cuina d’aquest crustaci.

Salvador ens ha preparat dins del menú de les Jornades de la Galera els següents plats: comencem amb una crema de verdures amb mosset de galera, com unes mandonguilles de galera que ho podem considerar com una bomba de sabor. una amanida de llagostins de Vinaròs, amb galeres farcides i peix blau. De segon plat ens prepara uns cruixents de galera amb pastis de carxofa a l’ametlla, un dels plats amb una fusió de sabors més potents, carxofa i galera. Una vegada fet l’aperitiu, podem degustar una amanida de llagostins de Vinaròs, galeres farcides i peix blau, que en este cas serà cavalla.

Uns dels plats forts d’aquest menú es una olla de galeres, amb patates, col, cigrons i brou de peix i de galeres, que només es courà la galera amb 10′, ja que el temps de cocció és molt curt. Amb el brou de l’olla, l’aprofitem per fer un arròs d’olla amb cruixents d’ametlla i carn de galera.

Com sempre, Salvador no ens deixa de sorprendre’ns, ara amb un sorbet de galeres, que durant moltes hores i moltes combinacions, ha aconseguit aquest plat, secret del Langostino de Oro, i acabem amb una taronja al safrà amb maduixes al almívar de taronja i cruixent de torró, sobretot fent èmfasi a la taronja dels nostres camps, tot acompanyat amb una salsa de caramel.

Si vos heu quedat igual que nosaltres, en les ganes de tastar aquest menú tant innovador i atrevit, podeu trobar-lo al Langostino de Oro, situat al C/Sant Francesc, 31 de Vinaròs, i per a reserves trucar al 964 451 294.

[vimeo id="39182366" width="615" height="340"]  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441