Veure les darreres entrades:

Escrit per www.ebredigital.cat

L’arròs, l’oli o els vins de les Terres de l’Ebre també es mostren, des d’aquest dilluns, a la cita internacionacional del sector alimentari per excel·lència. Fins divendres, algunes de les agroindústries més importants del territori presentaran els seus nous productes a un esdeveniment que atrau visitants professionals d’arreu del món.

La internacionalització i la innovació són dos dels eixos que centren la dinovena edició de la Fira Internacional de l’Alimentació, Alimentària, que ha arrancat aquest dilluns a Fira Barcelona amb la inauguració a càrrec del president de la Generalitat, Artur Mas, i dels Prínceps d’Astúries. Precisament, el fet de ser una cita internacional és un dels atractius de l’esdeveniment, també per a l’agroindústria ebrenca. És el cas, per exemple, de la DO Terra Alta. Hi participen fins a vuit cellers que presentaran les seues novetats.

Al sector vinícola ebrenc també s’hi sumen les dos cooperatives arrosseres, Arrossaires del Delta i la Cambra Arrossera del Montsià, o empreses del sector oleícola com FFaiges. L’organització preveu que aquesta serà l’edició més internacional de totes, amb la participació de 4.000 empreses, 1.300 estrangeres i de 75 països, i amb la previsió d’atraure 140.000 visitants professionals, dels quals 35.000 provenen de fora de l’Estat.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441