Veure les darreres entrades:

Des de fa 5 anys el Patronat de la Passió de Vilalba dels Arcs elabora un vi a l’antiga, a símil del de l’època romana. Mitjançant el mètode d’assaig-error, durant aquests anys els enòlegs membres del Patronat han creat un vi amb cos i ànima que podria ser ben bé el que va beure el mateix Jesucrist a l’últim sopar. Les vinyes d’on s’extreu el vi són gairebé centenàries, de la varietat de garnatxa blanca, autòctona de la Terra Alta. Tot el procés és artesanal, des de la verema amb falçons i carregada a lloms d’un ruc fins als trasbalsos i l’emmagatzematge en unes àmfores de terrissa al fons d’un celler de la Casa Coll.

El dia 7 d’abril a les 11:00h del matí, tindrà lloc un Tast de vins gratuït al Casal Cultural Rossinyol on s’obriran les àmfores en públic i es tastarà el Vi de la Passió per primera vegada després d’haver-se segellat mesos abans.

Conduiran el tast:
- Sr. Antoni Cutrona, professor de l’Escola Agrària de Gandesa i membre del panell de tast de la DO Terra Alta.
- Sr. Jaume Martí, secretari de la DO Terra Alta.
- Sra. Sílvia Naranjo, RRPP de la Guia de vins de Catalunya.
- Sr. Jordi Alcover, director de la Guia de vins de Catalunya.

Cellers participants al tast:
- Cellers locals: Xavier Clua, Covilalba, Algramar, Vins del Tros, Ecovitres i Bernaví (DO Terra Alta).
- Denominació d’Origen convidada: DO Montsant – Celler El Masroig.

Inscripcions al Tast de vins: www.lapassiodevilalba.com
Més informació: lapassiodevilalba@gmail.com

A més, durant tot el dia el centre històric del poble estarà obert a tothom amb representació de tots els cellers i almàsseres a les entrades de les cases i del Vi de la Passió i altres productes típics, on es podrà adquirir una copa i diversos tíquets per fer el tast. També hi haurà una Trobada d’Artesans de les Terres de l’Ebre i animació a càrrec del grup de batucada Catuxap i el grup de grallers de la Passió. A les 17:00h tinrdà lloc la representació de la Passió.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441