Veure les darreres entrades:

Un any més arriba la XXI Fira Alternativa i de Productes Naturals de l’Ametlla de Mar. Per la part de gastronomia que toca, podem trobar embotits, formatges i rebosteria artesanal. A més, també hi tenen un paper molt important els artesans, entre esl quals podrem trobar fusters, metalls nobles, plata, vidriers, ceràmica i recuperació d’oficis antics com cistellers, el bester guarnicer, ferreres, boteres, etc, i productes naturals com aromateràpia, herboricultura, cosmètica o perfums.

Per a més entreteniment, el dissabte per la tarda hi haurà de la Batucada Kalakatà i, el diumenge tarda, de la Xaranga “La Farola”.

Si voleu visitar la fira, ho podeu fer durant el dissabte 31 de març i diumenge 1 d’abril de 10h fins a les 21h a la plaça nova de l’Ametlla de Mar.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441