Veure les darreres entrades:

Escrit per www.mesebre.cat

L’empresa, una de les més importants del sector a les Terres de l’Ebre, justifica la mesura per les últimes males campanyes i la dificultat de trobar finançament.

L’exportadora de cítrics Mercocámara, una de les principals empreses del sector de les Terres de l’Ebre, ha presentat preconcurs de creditors per fer front als deutes i intentar garantir la seva continuïtat amb un pla de viabilitat. Segons els directius de la societat, pertanyent al grup López Sánchez, les últimes “males campanyes”, les dificultats per garantir el finançament bancari i el cobrament pendent de més de 800.000 euros de l’IVA de les exportacions han conduït a aquesta situació. Amb tot, insisteixen en la seva viabilitat i ja han anunciat que treballen per reestructurar el deute. De moment, l’empresa, amb 900 treballadors en plena temporada i 400 socis pagesos, manté l’activitat.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441