Veure les darreres entrades:

La regidora de Comerç ha començat la seua intervenció destacant la doble funció que compleix el Mercat de Vinaròs: d’una banda, és un centre de compra on podem trobar una gran varietat de productes frescos i de qualitat i d’altra, és un espai de comunicació, d’intercanvi social i un espai de trobada dels nostres veïns.

Amb iniciatives com esta es vol aconseguir que el Mercat de Vinaròs siga també, un espai per a la realització d’activitats que apropen la població a conèixer i a participar de la cultura i de l’art. Volem que el Mercat de Vinaròs siga un espai de comunicació entre els ciutadans i les entitats i associacions de la nostra ciutat.

Amparo Martínez ha dit que Art fotogràfic al Mercat de Vinaròs és una campanya organitzada per la Regidoria de Comerç, el Mercat de Vinaròs i Vinaròsphotobloggers, que consistix en la realització de tres activitats diferenciades que tenen com a eix comú la fotografia. Estes activitats que comencen amb la presentació de la campanya i que finalitzaran el dia 2 de juny són: un concurs de fotografia, un estudi de fotografia i projecció i una exposició fotogràfica.

El tema del concurs de fotografia és qualsevol producte que es pot trobar al mercat, però que es podrà fotografiar a qualsevol lloc: al mercat, a la llotja, al camp, a la granja,etc.
Les persones que vulguen participar en el concurs de fotografia hauran d’emplenar el formulari d’inscripció i trametre les fotografies des de www.vinaros.eswww.vinarosphotobloggers.org i www.elmercatdevinaros.es. L’últim dia per a presentar els treballs és el 5 de maig de 2012. Les bases del concurs es poden consultar a: www.vinaros.eswww.vinarosphotobloggers.org i www.elmercatdevinaros.es

Els representats de l’Associació de Venedors del Mercat, han assenyalat que hi haurà dos premis, un atorgat pel jurat institucional i un altre atorgat pel jurat popular. Les persones que vulguen participar en la votació emetran el seu vot a l’anvers d’un tiquet de compra del mercat i el dipositaran en l’urna habilitada a aquest efecte. Les persones guanyadores rebran un lot format per un carro de la compra, un xec per valor de 100€ per a realitzar compres al Mercat de Vinaròs i un exemplar del llibre La cuina del Mercat de Vinaròs.

D’altra banda, la representant de vinaròsphotobloggers, ha assenyalat que s’admetran un màxim de 3 fotografies per participant, amb una mida de 30 x 40 i una resolució mínima de 200 ppp. De les 3 fotografies presentades se’n triarà una com a mínim per a l’exposició que s’inaugurarà el dia 19 de maig. També ha volgut la gent a que participe en l’estudi fotogràfic que vinarosphotobloggers instal·larà, la setmana del 7 al 18 de maig, al Mercat de Vinaròs.

Finalment, la regidora de Comerç, Amparo Martínez, ha animat la gent a que participe i gaudeixe d’estes activitats i a desitjat molta sort a les persones que participen en el concurs de fotografia.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441