Veure les darreres entrades:

Vinaròs, Benicarló i Peníscola s’han ficat d’acord per organitzar unes jornades gastronòmiques conjuntes: I Jornades de Cuina dels Sabors del 13 d’Abril a l’1 de Maig, Per a aquestes jornades es potenciaran els productes que cada ciutat ofereix, com el llagostí de Vinaròs, els fruits de l’horta com la carxofa de Benicarló i el caragol punxent de Peníscola; tot acompanyat pels productes de l’interior i els nostres vins. Una gran varietat per elegir entre arrossos, fideuades, peixos i mariscs ens ofereixen aquestes jornades conjuntes. Els restaurants participants son:

- Benicarló: Benitariano, Restaurant Chuanet, Restaurant El Cortijo Hermanos Rico, Braseria Ermitori Sant Gregori, Restaurant Pizzeria La Trevi, Restaurante Lo Faro de Benicarló, Pizzeria Restaurante Mare Meua, Marynton Restaurant, Restaurante Neptuno, Restaurante El Palleter, Parador de Benicarló, Rosi Hotel, San Rafael Restaurante, Restaurant Catamaran i Pau Restaurant.

- Peniscola: La Cabaña, Simó, Julio’s, Taverna del 7, Spa Natura Resort, Chiki, Edén, Hosteria del Mar, La Bodegueta, Il Pastaiolo, Casa Dorotea, Germano, Altamira, Tío Pepe, El Caragol, Hogar del Pescador, Roca Platja, Casa Joan, Taberna Mío Cid, Les Doyes, L’Espigó, Roca Mar, Perla Blanca i Barra Alta

- Vinaròs: El Mesón de la Mera, El Langostino de Oro, La Isla, Hostal Teruel, Restaurant Bergantín, La Brasa de Cha Sisco, Restaurant Nàutic, Restaurant Vinya d’Alòs, Asador Rafel Lo Cristalero, Restaurant El Faro, La Cocina de Javier Ramos i Bar Restaurant Los Arcos.

Per a consultar tots els menús podeu fer-ho al següent enllaç.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441