Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

L’Ajuntament de la Salzadella ha iniciat ja els preparatius de la IV Fira de la Cirera, la qual tindrà lloc els propers dies 2 i 3 de juny de 2012 i el cartell anunciador serà, aquesta edició, dissenyat per l’artista castellonenc Juan Ripollés. Artista d’imaginació inesgotable, sensible al que l’envolta i amb un talent exclusiu per a reinterpretar el seu entorn a través de la seva obra, Ripollès considera que “per arribar a ser universal cal ser el més fidel possible als teus orígens i les teves arrels”, un pensament que defineix l’essència de la Fira i que constitueix, en definitiva, una aposta per la tradició i la cultura local.

Aquest any, veïns i visitants podran tornar a gaudir de diferents actes programats per a tal ocasió, així com degustar i comprar les diferents varietats de cirera i els productes derivats de la mateixa com melmelades, licors o postres elaborades amb aquest fruit, entre d’altres. Així mateix, podran assistir a la demostració en viu d’oficis tradicionals i propis de les nostres terres i, també, a l’elaboració artesanal d’alguns dels productes que es podran adquirir a la Fira.

Durant les dues jornades de la Fira, els assistents podran gaudir d’espectacles musicals als carrers, exposicions i visites turístiques guiades, degustar la gastronomia típica de la comarca i de diferents plats elaborats amb cireres de la Salzadella. Des de l’Ajuntament animem a tots a que vinguin a visitar-nos, a participar activament a la Fira ia gaudir de tots els actes que s’esdevinguin amb motiu d’aquesta.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441