Veure les darreres entrades:

Un dels restaurants puntals de les Jornades de Cuina dels Sabors que es realitzen a Benicarló, Vinaròs i Peníscola és El Cortijo dels Hermanos Rico.

El Cortijo és un punt de referència per a les tres ciutats, un nexe d’unió en la gastronomia, ja que sempre ha combinat els productes característics de les tres: carxofes, llagostins, caragol punxent i tots els productes del Maestrat. Per aquestes jornades que les podrem gaudir fins l’1 de Maig, ens han preparat un aperitiu amb crema de galeres; una amanida verda amb sèpia de la llotja, cargols de mar i foie semicuit alineada amb vinagreta d’oliveres mil·lenàries i ous de truita i salmó; tampoc podien faltar els llagostins de llotja a la planxa amb cors de carxofa. Un producte de l’interior com la vedella melosa amb carxofes i verdures o caldereta de llagosta.

Per a postres: degustació de pastissos, gelat i fruites; i per maridar: Blanc Somotano Chardonnay Viñas del Vero, Rioja Eguía Criança; i també aigües minerals, cafè i bombons de xocolate per aquest, i tot això per un preu de 34€ en IVA inclòs.

Més informació i reserves: C/ Méndez Núñez, 85 – Benicarló o trucar al 964 470 075 | www.elcortijobenicarlo.com  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441