Veure les darreres entrades:

A un poble arrosser com l’Aldea no podia faltar aquesta fira. Avui comença la Fira de la Fira de l’Arròs i el Comerç, un any més una cita obligatòria per ficar-nos al dia en els arrossos del Delta.

És una fira on la part gastronòmica té un pes important, entre els actes gastronòmics destaquen els esmorzars de baldanes i carxofes durant el dissabte i el diumenge. I els més menuts també podran aprendre amb la gastronomia, ja que hi ha preparat un taller gastronòmic infantil per a tots els nens que vulguin aprendre a cuinar amb arròs.

Entre la resta d’activitats, destaquen la 6ª Trobada de xapes de cava de l’Aldea, i exhibicions d’animals, gimcana eqüestre i exhibició de ferradors de cavalls. I tampoc deixem de banda els concursos, ja que per primera vegada es realitzarà el 2n concurs de la 2n Exposició d’Aviram Autòcton de l’Aldea, i també la 3ª edició del Concurs de llauradors amb animal.

L’horari de la fira és de 10h a 21h, fins el diumenge 15 d’abril.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441