Veure les darreres entrades:

El Mercat Municipal de Vinaròs està impulsant els productes locals, i un amb tanta història com la carabassa es fa un concurs molt peculiar. Baix l’eslògan “El Mercat et dona carabasses“, aquest concurs promou que la gent plante la seua pròpia carabassa i les llavors es podran recollir al Mercat de Vinaròs fins al 2 de juny, amb un full de consells i cures per conrear la carabassa.

Una vegada han crescut les carabasses, es presentaran entre el dia 20 i 23 d’octubre en horari de Mercat i quedaran exposades fins el 10 de novembre que tindran la possibilitat de guanyar en una de les dos categories: carabassa més gran, i carabassa més original, amb atractius premis.

Si tens l’esperit agricultor o vols començar en aquest camp, atreveix-te a participar en aquest original concurs! Per a més informació: www.elmercatdevinaros.es  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'