Veure les darreres entrades:

Els dolços tradicionals no es volen perdre a Càlig, i sumat a la festivitat de Sant Vicent es realitza aquest fira, on segur que apareix un dels dolços calijons més coneguts: la farinosa.

A part, durant aquesta fira, l’oci i el teatre de carrer son els grans protagonistes ja que inclou un mercat medieval: des de falcons, oques pel carrer, i recreació d’oficis com el tintorer, l’alquimista, el tallista, l’alfarer, el “caid” que vigila el mercat o el “latoner”; contacontes, tallers per als més menuts, grups de música o tavernes medievals faran que endinsar-se a a l’Edat Mitjana aquest cap de setmana a Càlig.

Si voleu passar un cap de setmana diferent, no falteu aquest dissabte 21 i diumenge 22 d’abril a la Fira de Sant Vicent i els dolços tradicionals, per a més informació: www.ajuntamentdecalig.org

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441