Veure les darreres entrades:

Per cuinar un bon plat, hem de tenir una bona cuina, i esta la podem trobar a Cuines Rupérez, una tenda de cuines recent inaugurada a la ciutat de Tortosa. Encara fa no res que hi son, experiència no els falta, ja que durant més de 30 anys, la Fusteria Rupérez ha treballat la fusta de la millor manera, i ara Victor Rupérez aprofita aquesta fusta i els seus estudis d’Interiorisme per dissenyar i fabricar unes cuines i espais moderns, funcionals i molt nets.

Però no sols fabriquen cuines, ja que també podem trobar una gran varietat de portes i manetes, de tots els estils i color; parquet natural, sintètic i massis preparat per als vostres fills, o altres parts de la casa com vestidors.

I per comprovar la funcionalitat d’aquestes cuines, Ignasi Ramírez, un cuiner amb llarga trajectòria a Barcelona, i que des del 2011 s’ha instal·lat a Alcanar, ens prepara una recepta del Restaurant Julivert de Tortosa:
raviolis farcits amb galtes de porc, un plat que amb molta preparació ens deixa mil sabors a les boques.

Si encara no sabeu on estan, podeu trobar Cuines Rupérez al C/Martirs, 7 de Tortosa i per a més informació: 977 443 556 | www.ruperez.es

[vimeo id="40414077" width="615" height="340"]

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441