Veure les darreres entrades:

Canet és un dels majors productors d’oli de la comarca, i per això, des de fa 11 anys rep homenatge amb una fira dedicada al seu oli. Enguany arriba a la 11a edició, que la podrem gaudir durant aquest dissabte 21 i el diumenge 22 d’abril.

Podrem participar a diversos actes gastronòmics com la presentació i tast de “Vins l’Estanquer” el dissabte i diumenge les 12h, o un concurs d’All i Oli el dissabte a les 17h tindran protagonisme junt a altres activitats com l’exposició fotogràfica taurina a càrrec de Vicente Ferrando; demostració de preparació de “sabó casolà”, ball el dissabte de nit; la VII Trobada Comarcal de Puntaires, la visita al molí o el concurs de “tiro al rulo”.

L’horari de la fira es d’11h a 14h i de 16h a 21h. Per a més informació: www.canetloroig.es

 

 

 

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'