Veure les darreres entrades:

El proper 21 i 22 d’abril, El Perelló celebra Firabril 2012, la fira de la mel i l’oli, una fira que va guanyant adeptes, i enguany compta amb més de 70 expositors i més de 100 parades exteriors, distribuïts en 10 000 metres quadrats de recinte firal.

La fira perfecta per als productors i amants de l’oli i la mel, on es presentes les diferents varietats i tots els seus elaborats. El Perelló produeix un oli molt apreciat per la seua qualitat, amb la Denominació d’Origen Baix Ebre – Montsià, i a part, també és el primer poble productor de mel de Catalunya.

A Firabril, podràs tastar l’olimelada, una salsa d’oli i mel, exclusiva del Perelló., i com no el XXVIIè Concurs de la Mel, on tots competiran per l’Abella d’or, que s’entrega a la mel que destaca per les seves qualitats per damunt de totes les altres. I podràs tornar a casa ben carregat, ja que et poc tocar el teu pes en mel i també amb el sorteig de l’olivera d’oli, en que es sorteja el consum anual d’oli d’oliva entre aquells que han comprat oli durant la fira, uns 100 litres d’oli.

Com a cloenda de la Firabril, entre tots els assistents que han comprat mel es fa un sorteig amb un premi que consisteix en la quantitat de mel equivalent al pes del guanyador.

Per a consultar els horaris i totes les activitats de la fira, podeu clicar aquí  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441