Veure les darreres entrades:

La Sénia un any més enceta les seues Jornades Gastronòmiques a la primavera, unes jornades centrades amb la cuina dels Ports, l’horta i el vilà, la cuina tradicional de La Sénia, i amb aliments que tenen al seu territori.

A més, participant en aquestes jornades, entres al sorteig de 2 viatges, només has de fer el recorregut anant a 1 restaurant i a 5 bars. Els restaurants que participen son: Casa Manolo, El Trull, Font de Sant Pere, La Nova Clotada, Molí l’Abad, Pizzeria Dome, Pizzeria Flash i Vent de Dalt; i els bars participen amb un tapa i beguda per 2,5€, i son: Alex’s, Al-Andalus, Bocateria Sénia, El cafè de la Vila, Ka l’Asturiano, La Cabaña, La Tasca, Tapa-Tapa i Lo Centro.

Fins el 13 de maig, no dubtis en menjar d’allò més bé a La Sénia!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441