Veure les darreres entrades:

Turisme Vinaròs estarà present al Saló Internacional de Turisme de Catalunya SITC, del 20 al 22 d’abril a través de l’estand del Patronat Provincial de Castelló.

Tal com apunta la regidora de Turisme Elisabet Fernández, “el turisme català representa més d’un 15% del turisme nacional a Vinaròs, aquest tipus de demanda acudeix a la nostra destinació pel factor fonamental de la proximitat, així com la seva oferta de sol i platja no massificada o la seva oferta gastronòmica entre d’altres “.

Aprofitant l’exitós sorteig que es va celebrar a la passada fira de Sant Sebastià SEVATUR ia través de la plataforma Assaboreix Espanya, Turisme Vinaròs ofereix a tots els assistents a la fira l’oportunitat de participar en el sorteig d’una experiència gastronòmica, per a dues persones, a escollir pels guanyadors amb allotjament, esmorzar, dinar i experiència gastronòmica. En elles es pot conèixer des de com es realitzen els dolços tradicionals de la zona visitant un forn artesanal, visitar oliveres mil · lenàries i degustar la seva excepcional oli, fins a veure la captura i subhasta del famós llagostí de Vinaròs. Per participar els assistents han de visitar el perfil de Facebook de Turisme de Vinaròs fent-fan i indicant m’agrada: www.facebook.com/turismovinaros.

El Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC) proposa aquest any un atractiu viatge gastronòmic sense sortir de Barcelona. En el marc de la nova campanya “Menja’t el món”, els visitants del certamen podran degustar menús temàtics, basats en la cuina de diferents països i creats especialment per a la ocasió, així com beneficiar d’importants descomptes. Participen en aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració del Gremi d’Hotels de Barcelona, ​​20 restaurants d’hotels de la capital catalana i els establiments del saló. Més informació en menjatelmon.es

No obstant això, no només la gastronomia ocupa un lloc important en l’oferta que mostrarà Vinaròs a l’estand de la província de Castelló, el Turisme Familiar de qualitat, els dotze quilòmetres de cales i platges que conformen la seva costa, el Carnestoltes reconegut com Interés Turístic Autonòmic, així com una extensa oferta cultural, resulten un potent atractiu per al visitant a la fira.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441