Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

Aquest matí s’ha inaugurat la Fira Internacional de Turisme de Barcelona. A l’acte d’inauguració han assistit les autoritats locals així com d’altres representants del món turístic. La regidora de Turisme de Vinaròs, Elisabet Fernández, ha saludat personalment al Conseller d’Ocupació i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Francesc Xavier Mena i al Director General de Turespaña Manuel Butler en el moment en que visitaven l’estand de Vinaròs.

Vinaròs estarà present tot el cap de setmana a través del Patronat Provincial de Castelló promocionant tota l’oferta turística de la localitat, a hores d’ara l’estand està sent molt visitat, entre d’altres factors, per l’èxit del sorteig d’experiències gastronòmiques a través de facebook al mateix estand i la presentació de la nova guia del projecte Vinaròs Virtual, en el que ha col·laborat l’Ajuntament de Vinaròs.

El projecte, recolzat per l’Ajuntament de Vinaròs junt a l’empresa EiF , pretén aportar al sector turístic de la ciutat diversos mecanismes per a la seua promoció a través de les noves tecnologies, com són ara els tablets o els smartphones. Aquesta guia recull tot tipus d’informació: gastronòmica, amb els restaurants i esdeveniments; cultural, amb els llocs més emblemàtics; turística, amb les platges i cales o allotjaments; comercial… tot visitable a través de la xarxa en un tour virtual amb imatges 360º. Es pot accedir a la guia a través de l’adreça electrònica www.virtualvinaros.com .  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441