Veure les darreres entrades:

El públic català ha acollit de manera molt positiva tota l’oferta turística de Vinaròs tant en paper com en 2.0.

Finalitzat el Saló Internacional de Turisme a Catalunya celebrat a Barcelona, ​​la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vinaròs, Elisabet Fernández s’ha mostrat molt satisfeta per l’acollida que ha tingut Vinaròs entre els assistents a la fira.

Els visitants al saló van poder conèixer més de prop tota l’oferta turística que Vinaròs ofereix al turista. Com apunta la regidora de Turisme, “assistir a la Fira de Turisme de Barcelona ens ha donat l’oportunitat de mostrar els nous mecanismes amb els quals Vinaròs treballa dia a dia per promocionar-se i apropar-se cada vegada més al turista. Les TIC creixen a passos de gegant i Vinaròs no pretén quedar-se enrere en la adaptació cap als continguts digitals, per aquest motiu l’Ajuntament de Vinaròs, hagi col·laborat activament en el projecte Vinaròs Virtual. A més, el gran nombre d’assistents a l’estand ens mostra que anem per bon camí, ja que s’han esgotat per complet tots els catàlegs i el sorteig del cap de setmana gastronòmic per a dues persones ha tingut també molt bona acollida “.

La gastronomia vinarossenca ha despertat un gran interès entre el públic català, així com els diferents allotjaments. Destacar també que han valorat positivament que tota la informació disponible sobre Vinaròs estigués en format bilingüe i totalment accessible a través del web i les diferents xarxes socials: Issuu, Facebook, Flickr.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441