Veure les darreres entrades:

Escrit per www.mesebre.cat

Grup Balfegó, pioner en la pesca, l’aqüicultura i el comerç responsables de tonyina vermella, ha posat en marxa una nova iniciativa de turisme ecològic, el Tuna Tour, amb l’objectiu de potenciar l’atractiu de la Costa Daurada com a destinació d’oci i contribuir així al desenvolupament econòmic de la seva zona d’influència més propera. A grans trets, el Tuna Tour consisteix en una excursió marítima des del port de l’Ametlla de Mar fins a les tonyineres.

Per al desenvolupament d’aquesta nova activitat, que ha requerit una inversió inicial d’un milió d’euros per la construcció d’un catamarà i generat nous llocs de treball, el grup Balfegó ha establert contactes amb diferents operadors turístics de la Costa Daurada, que estimen en unes 7.000 les persones que podrien acudir cada mes a l’Ametlla per participar en el Tuna-Tour.

El Tuna Tour s’inaugurarà durant la Primera Setmana de la Tonyina Rojo de l’Ametlla de Mar, que se celebra entre el 2 i el 6 de maig, i que sumarà a l’aventura marítima visites guiades als vaixells tonyinaires, activitats gastronòmiques amb xefs de renom que elaboraran les seves millors receptes de tonyina vermella, així com la Tuna Race Balfegó, prova esportiva de natació de resistència que tindrà lloc cada any el primer diumenge de maig.

Durant aquesta setmana l’empresa celebrarà, a més, una jornada de portes obertes perquè els visitants puguin conèixer les seves instal·lacions, el seu model de gestió sostenible i el seu innovador sistema de traçabilitat. La companyia líder en captura, manteniment i comercialització de tonyina vermella a Espanya, que dóna feina a més de 200 persones, preveu facturar 31 milions d’euros en l’exercici 2011-2012.

L’empresa conjuga la seva llarga tradició en aquesta pesquera amb una aposta pel futur de la seva activitat per garantir la seva sostenibilitat, de la mà de la recerca i de la innovació, i amb un model de gestió de referència al segle XXI.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441