Veure les darreres entrades:

Com tots els anys, la primera setmana de maig, es realitza a La Sénia, i ja per 9a edició la Fira Gastronòmica.

La plaça major de La Sénia es convertirà en un lloc gourmet, on artesans gastronòmics del territori, productes locals i els plats de tota la vida realitzats per entitats de La Sénia com les mestresses de casa tindran el seu punt d’encontre per satisfer els paladars dels visitants.

A més, aquestes jornades coincideixen amb les Jornades Gastronòmiques, una gran excusa per anar aquest cap de setmana a La Sénia.

 

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441