Veure les darreres entrades:

L’Ametlla de Mar s’està fent un lloc a la gastronomia gràcies a la tonyina roja del Grup Balfegó i tot el que l’envolta, com el Tuna Tour i la Primera Setmana de la Tonyina Roja, està tenint un ressò fins i tot internacional.

Durant l’1 de maig fins al 15, els restaurants del Club de Gastronomia de l’Ametlla de Mar: Bella Cala, Cafè Xavier, Càmping l’Ametlla, Club Nàutic-Kubala, El Molí dels Avis, El Pescador, Fatafat, L’Alguer, La Cova Tapes, La Llotja, Marina, Oh! Mar i Plaça Nova participen en aquestes jornades gastronòmiques en la tonyina com a protagonista. La podrem trobar de mil formes, des d’amanides, lloms caramel·litzats, amb arròs, tàrtar, carpaccio, a la brasa, etc. i amb menú que també inclouen productes del territori, com vins DO Terra Alta, oli verge d’oliva o mel del Perelló.

No deixeu passar l’oportunitat d’un producte que ja està a la carta de les gran cuines del territori i del país. Per a més informació: www.ametllamar.cat

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441