Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

Un grup de restauradors amb desenes d’anys d’experiència en el sector a les seues espatlles duen diversos mesos treballant i debatent la fórmula de fer promoció del producte gastronòmic d’excel·lència que ofereix la principal destinació turística de la província.

Amb l’objectiu de presentar al mercat un producte de qualitat, singular i establir les bases d’una promoció especialitzada i conjunta, l’agrupació ha iniciat la seua col·laboració amb l’Agència de Desenvolupament Local per a la redacció del projecte i la creació d’un Club de Producte Gastronòmic.

En aquesta primera fase d’adhesió de socis, els restauradors organitzen sessions de treball tècniques per arribar a un consens sobre els paràmetres que han de regir els estàndards de qualitat mínims a complir pels socis.  “Formar part del grup d’empreses participants serà garantia de qualitat per als clients, que trobaran en els restaurants associats qualitats estandarditzades i auditades pel mateix club”, explicava Belén Miguel, l’agent d’Ocupació i Desenvolupament Local, responsable del projecte a l’Ajuntament.

El Club de Producte no sols facilitarà a l’agrupació d’empresaris que el constituïsquen la possibilitat d’entrar en programes de promoció subvencionats, sinó que comptarà amb el suport tècnic de l’administració per a la realització d’accions de comunicació i màrqueting adaptades a les especificitats del producte i al segment de mercat a què va adreçat.

Peníscola, destinació madura de sol i platja, “està treballant en els últims anys per potenciar productes turístics que incrementen les seus capacitats competitives davant altres destinacions, i que siguen compatibles amb l’actual perfil del turista que la tria, que és el turista familiar” comentava Andrés Martínez, alcalde de Peníscola, en l’última trobada dels empresaris. Fer promoció de la gastronomia “com estem fent, creant un club de producte és un nou impuls en la col·laboració publicoprivada per la promoció del sector a la ciutat” concloïa, amb el compromís de donar suport a la iniciativa dels restauradors.

Una jornada de treball
Durant l’última de les reunions, els professionals de la restauració van tindre una jornada d’intercanvi en la qual van compartir des d’experiències i opinions sobre els productes frescos i les formes de cuinar-los per aconseguir els seu major rendiment, fins als coneixements sobre el món del vi.

Els establiments que actualment formen part del club en procés de creació són el Rojo Picota, el Mandarina, el Restaurant El Cid de l’Hotel Tio Pepe, el restaurant Roca-Mar, Casa Jaime, La Cabaña, La Marinera i el Bodegón, empreses que sumen guardons i premis com els que atorguen la Cambra de Comerç de Castelló a la millor empresa hotelera o el Premi de Turisme de la Federació d’Empresaris de la província i reconeixements en guies gastronòmiques de referència com la que edita el crític gastronòmic Rafael García Santos, que inclou els arrossos del Restaurant Casa Jaime dins dels deu millors arrossos d’Espanya.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441