Veure les darreres entrades:

La festivitat de Sant Gregori es celebra aquest dilluns a La Sénia, i ells una tradició que no falta mai és el recapte. El proper dilluns 7 de maig ja està tot preparat per passar la diada, que a més enguany és el 30 aniversari.

Aquest any la preparen els restaurants del poble, amb un menú compost per coco de tomata i olives, el tradicional recapte i fruita i pastisset i pa, i per beure: aigua i cremat, i en acabar ball amb el duet Los del 43.

A més es podrà conèixer els voltants de La Sénia, ja que a les 10h i haurà una visita guiada al Camp d’Aviació i a les 12h al Molí la Vella, i per als més menuts Parc Infantil al C/ La Bassa.

Sant Gregori a La Sénia és sinònim de recapte, i com marca la tradició, el proper 9 de maig, es realitza la festivitat del patró amb el típic plat.

Si el temps acompanya, al Parc Municipal, els seniencs es reuniran per conviure una diada de germanor amb el següent menú, preparat pel restaurant Vinya d’Alòs:

- Amanida
- Recapte
- Maçana i pastisset
- Pa, vi, aigua i cremat

Si vols assistir, t’has d’inscriure fins al 4 de maig, de 17h a 20h, a l’Espai Jove (Ps. de la Clotada, 7), per només 7€.

En acabar el dinar, hi haurà ball amb l’orquestra Petanca.*No es vendran tiquets fora de l’horari establert i fora del període d’inscripció.

Si no heu provat mai el recapte, i voleu gaudir d’una bona jornada amb els seniencs, el dilluns 9 de maig, no dubtis en anar a La Sénia!

Per a més informació, cliqueu aquí.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441