Veure les darreres entrades:

Després de la Diada de l’Ostra del Delta a l’Ampolla, comencen les XXII Jornades Gastronòmiques d’aquest mol·lusc a la mateixa població.

Del 5 al 20 de maig, i per un preu únic de 28€ a cada restaurant, disposarem de plats com tempura d’ostra, ostra amb escabetx, ostres kataifi amb verdures i salsa de gambeta, i altres plats basats en l’ostra al següents restaurants: Botavara, Can Piñana, Casa Llambrich-Juani, Club Nàutica-Casa Montero, Del Mar-Flamingo, L’Ham, Pollastre i Sol-Llambrich.

Els amants d’aquest aliment afrodisíac no dubteu en visitar l’Ampolla! Per a més informació, cliqueu aquí.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441