Veure les darreres entrades:

[vimeo id=”41604281 ” width=”615″ height=”340″]

Així començava l’emissió del programa Mira que bo!, un tres de maig de dos mil onze, amb la intenció de fer arribar a tots els racons del nostre territori la gran riquesa en gastronomia, hostalera i de producte.

Molts són els cuiners que ens han apropat la seva aposta per l’elaboració de cuina feta amb productes propers, unes vegades amb receptes senzilles i altres amb receptes amb una tècnica més avançada però en definitiva sempre amb l’afany d’acostar-nos els productes del nostre territori. A Mira que bo! també hem volgut fer-los arribar en primera persona i de mà dels professionals, els locals de restauració del nostre territori, mostrant les seves instal·lacions i les seves cuines, sempre d’una forma propera. D’aquesta manera Mira que bo! s’ha convertit en el millor difusor dels punts de restauració a través del nostre programa.

Com dinamitzadors gastronòmics del territori, no podien faltar els productors, la matèria primera amb què es fa gran la nostra gastronomia hi havien d’estar presents en el nostre programa. Producció ecològica, la nostra horta, les nostres Carns i Elaborats, i fins i tot productes amb història que semblaven oblidats. Artesans forners, pastissers i mestres xocolaters, ens acosten els dolços més ancestrals i les més modernes tendències. Sempre tot en aquest territori nostre que tantes alegries dóna al paladar.

Gastronomia i turisme van units, en els hotels sempre podem gaudir d’una fantàstica varietat de plats de la zona, Mira que bo! s’interessa molt per aquest vessant, o sigui que vam visitar hotels del territori per mostrar quina és la nostra oferta hotelera. És la fira del turisme per antonomàsia, Fitur, Mira que bo! va mostrar que la nostra cuina també surt fora de la nostra terra

Ens preocupem de les noves generacions de cuiners que seran els que ens alimentaran en un futur, per això Mira que bo! no dubta a visitar les escoles de cuina, on es formen les futures mans dels nostres fogons.

El vi és una de les fonts de riquesa del nostre territori, la DO Terra Alta o els vins de Castelló estan presents a Mira que bo! impulsant tota una tradició de les nostres terres que així ens han demostrat. Poc a poc anirem descobrint més productors i acostant les seves excel · lències

La cultura de les nostres terres també és part de la nostra tasca, Mira que bo visita els llocs on es conserven tradicions que van ser els inicis de la nostra cultura gastronòmica. D’una altra banda la modernitat i innovació de les nostres cuines és fonamental a l’hora de desenvolupar la nostra passió per la bona taula

En aquest primer any de Mira que bo! ens hem compromès amb la difusió del nostre millor producte i gastronomia, dinamitzant i creant difusió. Mira que bo! no només és un programa de televisió, és la veu de la nostra gastronomia, i està present realitzant esdeveniments tant gastronòmics com de producte, per fer arribar més enllà del nostre territori la nostra millor imatge, el nostre territori

Mira que bo! compleix un any i els números ens sorprenen a nosaltres mateixos: més de 3000 fans al Facebook, 1044 followers al Twitter, més de 35 000 visites a la web, 15 000 vídeos vistos a través de Vimeo i Youtube, 38 programes i 84 receptes, però encara ens queda molt per mostrar i descobrir. Gràcies a tots els que confien en nosaltres i com no, a tots els nostres col·laboradors i equip.

Moltes felicitats Mira que bo! per molts anys!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441