Veure les darreres entrades:

Ahir dimecres a les 18h es va realitzar al Mercat de Vinaròs el Tast del Territori amb els olis mono-varietals del Territori del Sénia, on de la mà de Jaume Antich vam conèixer que és la Mancomunitat Taula del Sénia, tot el que l’envolta i totes les actuacions que ha fet al nostre territori; i després, Lluís Porta, el propietari de les oliveres mil·lenàries d’Arion ens va fer els tastos de l’oli, on vam conèixer moltes propietats i secrets sobre l’or liquid.

A més, Jaume Antich ens va fer l’entrega d’un reconeixement, des de Mira que bo! volem donar les gràcies a la Mancomunitat del Sénia i a tot el territori per aquest reconeixement, per a nosaltres és un orgull, ja que ens sentim molt identificat en aquest territori, i volem aportar el nostre granet d’arena en el camp gastronòmic.

Moltes gràcies!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441