Veure les darreres entrades:

Escrit per www.3×4.info

‘Fruites i verdures de Benicarló, ciutat amb denominació d’origen’ será la nova marca que acompanyarà els productes fets a esta localitat del Maestrat pels principals mercats

Si els productes de la mar de Benicarló ja compten amb la marca Peix de Costa de Benicarló, avui coincidint amb la festivitat de Sant Isidre, li ha tocat el torn als productes del camp. ‘Fruites i verdures de Benicarló, ciutat amb denominació d’origen’ será el lema i imatge dels productes fets a esta localitat del Maestrat. El regidor d’Agricultura, Eduardo Arin, ha explicat els objectius de la campanya.
La iniciativa ha estat presentada al mercat, on s’ha cuinat un suquet de peix amb pataca roja de Benicarló. A més s’ha creat un concurso n els interessats poden guanyar un cap de semana a la xarxa de Paradors de l’estt si envíen una recepta a la web de la regidoria d’agricultura.  1. tere on dimecres 16, 2012

    hola me encanta lo de las recetas esto implicara a que muchas jovenes aprendan a guisar y orientarse un poco en la cocina, con platos de las abuelas, seguir asi

  2. miraquebo on dimecres 16, 2012

    Muchas gracias Tere, intentamos mantener la cocina con productos del territorio y si los jóvenes aprenden a cocinar gracias a nosotros mucho mejor! Muchas gracias!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441