Veure les darreres entrades:

Uns dels nous projectes en els quals estem treballant, ja està donant els seus fruits. Vinaròs ofereix experiències gastronòmiques a traves de la plataforma Saborea España, i el passat dissabte 19, ens van visitar des de Pamplona, Uxue i Miriam, agraciades en el sorteig realitzat a la Fira de turisme de la capital Navarra patrocinat per Saborea España.

L’experiència gastronòmica triada va ser la visita al mercat de Vinaròs, en la qual Mira que bo! som els encarregats d’aquesta experiència. Gràcies a la col·laboració dels comerciants, vam fer el recorregut al mercat, on vam explicar la història, on Uxue i Miriam van descobrir els nostres productes més propers i de territori de primera mà, on al final de la visita van rebre un lot de productes del Mercat.

Després de la visita van tastar la cuina vinarossenca al restaurant El Bergantin, on Carlos els va oferir un vermut típic (bicicleta) i un menú mariner amb els llagostins de Vinaròs com a bandera, finalment es van allotjar a l’Hotel Nou Casablanca de la ciutat.

Des de Mira que bo! volem donar gràcies a Uxue i Miriam per la visita i esperem oferir més experiències gastronòmiques per a que coneguen el tresor gastronòmic que tenim a Vinaròs.

 

Fotografia: Francesc

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441