Veure les darreres entrades:

[vimeo id=”42490839 ” width=”615″ height=”340″]

Des del temps ibers, aquest fermentat ha tingut una gran importància en la nostra societat i el dia a dia, i últimament, hi ha hagut un boom de cerveses artesanes per recuperar la forma tradicional d’elaborar-la, on tampoc ha passat desapercebut per Mira que bo!.

Anem fins l’Alcora per conèixer a Pedro Olivares, un enginyer electromecànic, que junt a Vicente, arran de la crisi van trobar una oportunitat en recuperar sabors tradicionals. El amor per la seua terra l’ha compromès en realitzar-la artesanalment, i en fer un producte molt lligat a l’Alcora, d’aquí ve el nom, l’etiqueta de la marca, i també els tipus de cervesa.

Ens mostra tot els procés de fabricació, utilitza una barreja 5 tipus de maltes naturals per la seua fabricació, i aconsegueix diferents sabors afegint productes naturals com dàtils, mel o herbes aromàtiques, i els mateixos llevats produeixen l’alcohol i el gas natural a la cerves, i la segona fermentació es d’uns 14 dies. El que més ens sorprèn és el proces d’embotellat, manualment ampolla a ampolla, així el control de qualitat és màxim, ja que es revisa una a una, fins que no ha passat un control de qualitat no arriba al mercat.

Aquest cervesa naix amb la idea d’oferir una producte artesà i diferent, per als paladars més exigents, que la podem trobar a les botigues especialitzades i delicatessen. Les diferents cerveses que fabrica Montmirà son: Columbretes, que té un punt de blat per donar-li una mica d’acidesa: Penyagolosa, que conté dàtil natural; Tombatossals: la cervesa negra de la marca, i s’aconsegueix amb maltes torrades; la Bresca feta amb mel de romer i romer; i la edició limitada: Font Jordana que elaboren 400 ampolles a l’any, 200 al desembre i 200 al juny.

Si esteu interessat en saber més sobre aquesta cervesa, la podeu trobar al Camí Nord, s/n. de l ‘Alcora (Castelló), i al telèfon 661 874 854 www.cervesamontmira.com i a Facebook Cervesa Montmirà  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441